Post by quetichopicsi on Feb 15, 2022 19:16:50 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Defense - strategy games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povečanje kristalov hack ▞▞▞
▞▞▞ Tower Defense - strategy games 2022 version ▞▞▞
Daj tej igri priložnost. Morda boste presenečeni.
To igro sem igral le malo, zdi se zelo dobro, vendar polovica menijev ni v angleščini, tako da jih ne razumem.. kakšen nasvet, kako spremeniti privzeto jezikovno vrednost??? prosim
Башенная защита - TD Games Стратегии grc
Hvala, ker ste odpravili prejšnje težave
Res dobra igra
Zabava.
Enkrat sem
dobra igra
Zabavati se
Če ne morem izklopiti neumne glasbe, se izbriše in niti ene misije nisem igral.
JEZUS je GOSPOD
Čudovito!
Neverjetna igra! Zabavno in zasvojenost
Zelo zahtevno
tako stresno, da stolpa ne postavi tja, kamor sem pritisnil
To je dobra igra, ki popravi nekaj napak
Eh.... V redu je tako kot nekateri drugi z najmanjšimi razlikami. Nikakor ni slabo.
Zabavna igra, vendar zamrzne
Lepa grafika
Želim si, da bi bilo več informacij o tem, kaj je naredil vsak stolp
Crazy Diner: Cooking Game Diskarte hox
dol
Zaenkrat super
Nekako zabavno in tipično..ampak mi je všeč..3 zvezdice.
dobro
Zabava
V igri so bile napake!
Prepričan sem, da bo tudi tebi všeč ta igra, tako kot meni!
Izgleda in igra dobro
Kul igra
Lepa igra brez povezave 👍
Ker je dev odgovoril tako hitro in pošteno, bom to preoblikoval na lepši in boljši način. Res ima potencial, vendar potrebuje navodila, razlage stolpov (tudi če gre samo za glosarsko knjigo), kazalnike, kaj bo naredila nadgradnja stolpov.. in vem, da bi bil ta nekako iztrgan iz naglice kraljestva, toda stolp z obrambnimi enotami bi bilo super. Vidim, da sem prezgodaj ocenil stolp strelcev, ampak prosim. Informacije so največja stvar, ki tej igri manjka. Drugače pa je čisto ok
Zabava, zabava, zabava! Hvala!
Tower Defense - strategy games Strategické jbh
Tako enostavno
Dobra igra, zabavno igrati
Prva stvar, ki piše na tej plošči za pregled, je "Mnenja so javna in jih je mogoče urejati". Rad bi zapisal in izjavil, da me ne moti, da so ti komentarji javni, toda če bo kdo pojel moje izjave, bom moral iti za njimi, kar je samo čez mejo. Ta igra je neverjetna v smislu, da po nekaj ur nenehnega zajebavanja mi je dejansko ponudilo doseg, preden sem izstopil. Resno, to je sočasna nadgradnja solidnih igralnih stolpov, kar je kul lastnost.
Dolgočasen
Zabavna igra.. Zelo uživam. Enostavna težava je prelahka. Zdaj bom poskusil normalno.
Dobra igra, lepa grafika in zvoki. Takoj sem kupil vip in kupil sem heroja, vendar ne vem, kako ga uporabiti. Pomagajte mi razumeti bistvo junaka in kako ga uporabiti, dajem vam 5 zvezdic
V redu je
Popravljene prejšnje napake. To se mi zdi dobra igra Hvala
Tower Defense - strategy games Chiến thuật aqt
Ne vem, zakaj me kar naprej prosi, da ocenim to igro, ko sem jo že naredil
v redu
Bla blsa
Zelo dobre igre
Ni dobre igre, ork uniči vaš stolp
Aplikacija 5zvezdic. Dobra igra....
Dobra igra za igranje
Zvezdice se ne dajejo za nadgradnje. Mora biti hrošč. Ocenil z 2 zvezdici, zdaj je padla na 1. Podpora je neuporabna. Razložil sem jim napako in niti ne razumejo, o čem govoriš. Poslal celo posnetke. Imam veliko zvezd, vendar ne morem nadgraditi nobenega stolpa. Zdaj, ko imam več kot 2000 draguljev in sem kupil junaka, ga ni mogoče uporabiti v igri. Tudi igra je tako neumno enostavna, da je res dolgočasna.
Tower Defense - strategy games Strategické jbh